Bartosz urodził się 25.12.2005r. ze złożoną wadą serca pod postacią przełożenia wielkich pni tętniczych, ubytkiem międzykomorowym i hipoplazją łuku aorty.

Przeszedł skomplikowaną operację na otwartym sercu. Aktualnie min. stwierdzono zaburzenia repolaryzacji, niedokrwienie koniuszka serca, niedomykalność zastawek pni tętniczych, rekoarktację, zwężenie w miejscu zespolenia tętnicy płucnej. Niedoczynność tarczycy. Bartek musi ograniczać wysiłek fizyczny. Kontrolować tętno, ciśnienie i saturację oraz być pod ścisłą kontrolą kardiologa. Dzięki Państwu pokryjemy koszty leczenia, wizyt lekarskich jak i koszt pobytu w szpitalu. Zakupimy nowy sprzęt.

WSPOMÓŻ BARTKA W CODZIENNYCH ZMAGANIACH

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem Jutrzenka Trzebiatowski, 7084 pomagacie Państwo Bartkowi w codziennej walce z chorobą. Dziękujemy za pomoc dla naszego serduszka.

Odsłony: 2035