Jestem Bartek i mam 6,5 roku. Cierpię na silne nietolerancje pokarmowe, które wpłynęły na mój rozwój zarówno fizyczny (zahamowany wzrost i niedowaga) oraz zaburzenie ze spektrum autyzmu. W 2018r. zachorowałem na zespół nerczycowy.

Jestem pod opieką poradni nefrologicznej, gastroenterologicznej i alergologicznej. Niezbędna jest praca z terapeutą i regularne zajęcia z integracji sensorycznej oraz wizyty u neurologopedy, osteopaty jak również restrykcyjna dieta (m.in. bez glutenu, nabiału) wiąże się z ogromnymi nakładami finansowymi. Zwracam się z prośbą o wsparcie, dzięki któremu mam szansę na zdrowe i beztroskie dzieciństwo.

WSPOMÓŻ MNIE W CODZIENNYCH ZMAGANIACH

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem DĘBOWSKI,10779 pomagają mi Państwo w rehabilitacji oraz codziennym funkcjonowaniu.

Bardzo dziękuję za pomoc.