Nazywam się Bartłomiej Kopiczak, mam 24 lata. W 2013 roku uległem wypadkowi, w którym doznałem obrażeń wewnętrznych, złamałem kręgosłup na odcinku piersiowym i przerwałem rdzeń kręgowy. Jestem sparaliżowany od klatki piersiowej w dół. Od tej pory poruszam się na wózku inwalidzkim, co wcale mnie nie ogranicza, ponieważ dzięki rehabilitacji jestem samodzielny i zmierzam się z każdym dniem, który mnie czegoś uczy. Chciałem podziękować za każdy przekazany grosik na moje subkonto, który wykorzystam sumiennie na dalsze leczenie oraz dążenie do jeszcze większej sprawności fizycznej.   WIARA GWARANCJĄ WYGRANEJ, POMÓŻ MI NORMALNIE ŻYĆ.

WSPOMÓŻ MNIE W CODZIENNYCH ZMAGANIACH

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem Kopiczak, 7071 pomagacie mi Państwo w codziennej walce o sprawność.

WIARA GWARANCJĄ WYGRANEJ, POMÓŻ MI NORMALNIE ŻYĆ.