Jestem Bartłomiej, choruję na Zespół Móżdżkowy. Codziennie jestem uzależniony od bliskich oraz sprzętu rehabilitacyjnego, dostępnego często jedynie w odpowiednich ośrodkach.

Zaburzenia równowagi, wzroku i słuchu to tylko niektóre z problemów, z którymi się zmagam. Wielkim przełomem w leczeniu były pierwsze kroki o balkoniku, bez którego nie wyobrażam sobie każdego dnia, podobnie jak i bez wózka inwalidzkiego. Marzę o powrocie do pełnej sprawności i odciążeniu rodziny, która nieustannie angażuje się w moją rehabilitację. Proszę o wsparcie finansowe, które pomoże mi zrealizować moje największe marzenie – powrót do dawnego życia w sprawności.

PODARUJ SWÓJ 1% PODATKU NA POMOC W LECZENIU

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem Karlik, 7459 pomagacie mi Państwo w codziennym funkcjonowaniu i walce o sprawność.