Nazywam się Bartłomiej Gałązka, jestem 35 latkiem z Łodzi, mężem i ojcem wspaniałego 3 latka. W 2001 roku w wyniku działania nowotworu złośliwego straciłem prawą nogę poniżej kolana.

W 2001 roku lekarze stwierdzili: "amputacja prawego podudzia". By dalej żyć jak każdy z Was potrzebuje lepszej protezy, która odciąży mnie i moja rodzinę. Jestem osobą bardzo aktywną, zaangażowaną w życie klubu miłośników Mazdy mazdaspeed.pl od 2008 roku i brałem udział w kilkuset spotkaniach zarówno lokalnych jak i ogólnopolskich. Dlatego zwracam się z prośbą do Was o pomoc w zakupie protezy, która pozwoli mi dalej w miarę normalnie żyć wśród Was i pracować.

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem GAŁĄZKA,12861 wspierasz mnie w codziennych zmaganiach i zakupie protezy.