Jestem Bartłomiej, mam 27 lat i mieszkam w Konstancinie. Lubię chodzić na wydarzenia sportowe wspierając drużyny którym kibicuję i na koncerty ulubionych zespołów muzycznych. Staram się prowadzić szczęśliwe życie. Niestety towarzyszy mi choroba która utrudnia mi codzienne funkcjonowanie.

W wieku 5 lat stwierdzono u mnie dystrofię mięśniową, choroba stopniowo osłabia moją siłę mięśniową, przez co nie jestem w stanie samodzielnie funkcjonować. Choroba jest nieuleczalna, a jedynym sposobem walki z nią jest rehabilitacja. Staram się korzystać z turnusów rehabilitacyjnych oraz zabiegów w pobliskim centrum kompleksowej rehabilitacji. Niestety koszt wyjazdów i rehabilitacji jest wysoki. Dodatkowo dochodzą koszty za sprzęt ortopedyczny.

Przekazując 1% lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem FICEK, 14619 pomagasz mi w usprawnieniu codzennego funkcjonowania.

Z góry dziękuje za wsparcie i pomoc.