Jesteśmy rodzicami Bartka, u którego zdiagnozowano autyzm dziecięcy. Dzięki waszemu dotychczasowemu wsparciu Bartek zaczął bardzo ładnie mówić, lecz nadal bardzo mało rozumie znaczenia danych słów.

Wszelkie zmiany stanowią problem, nowe sytuacje i pomieszczenia wywołują u niego lęk. Unika kontaktu wzrokowego, nie bawi się z rówieśnikami. Bartuś jest naszym jedynym dzieckiem. To bardzo kochany, wesoły, uśmiechnięty i ciekawy świata chłopiec, niestety bardzo w nim zagubiony. Pragniemy, aby nasz synek w przyszłości potrafił być samodzielny. Praca w domu to jednak za mało. Bartuś potrzebuje ciągłej i kosztownej rehabilitacji, sprzętu oraz opieki i terapii z przeróżnymi specjalistami.

POMÓŻMY MU OTWORZYĆ SIĘ NA ŚWIAT

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem DRANIAK, 1146 wspieracie Państwo Bartka w codziennym funkcjonowaniu.