Bartłomiej Draniak

Jesteśmy rodzicami Bartka, u którego zdiagnozowano autyzm dziecięcy. Dzięki waszemu dotychczasowemu wsparciu Bartek zaczął bardzo ładnie mówić, lecz nadal bardzo mało rozumie znaczenia danych słów.

Wszelkie zmiany stanowią problem, nowe sytuacje i pomieszczenia wywołują u niego lęk. Unika kontaktu wzrokowego, nie bawi się z rówieśnikami. Bartuś jest naszym jedynym dzieckiem. To bardzo kochany, wesoły, uśmiechnięty i ciekawy świata chłopiec, niestety bardzo w nim zagubiony. Pragniemy, aby nasz synek w przyszłości potrafił być samodzielny. Praca w domu to jednak za mało. Bartuś potrzebuje ciągłej i kosztownej rehabilitacji, sprzętu oraz opieki i terapii z przeróżnymi specjalistami.

POMÓŻMY MU OTWORZYĆ SIĘ NA ŚWIAT

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem DRANIAK, 1146 wspieracie Państwo Bartka w codziennym funkcjonowaniu.

Poniżej znajdziecie Państwo najnowszy program do rozliczeń PIT za rok ubiegły. W rubryce dotyczącej przekazania 1% został wstawiony numer KRS Fundacji AVALON.

Z GÓRY SERDECZNIE DZIĘKUJEMY ZA WSPARCIE FUNDACJI AVALON :)

Pobierz wersję dla systemu Windows

e-pity po prostu

Pobierz wersję dla systemu MAC OS:

e-pity po prostu

Pobierz wersję dla systemu Linux:

Program e-pity Copyright 2017-2018 e-file sp. z o.o. sp. k.    e pity po prostu

Prowadzone przez: BGŻ BNP Paribas Bank Polska S.A.<