Barbara Surdel

Moi drodzy, nazywam się Basia Surdel, mam 36 lat, jestem mamą dwóch wspaniałych córeczek, są dla mnie wielkim szczęściem Chcę i muszę ŻYĆ! W 2012r zdiagnozowano u mnie nowotworowego guza mózgu, niestety w głębokich strukturach mózgu Biopsja guza wykazała gwiaździaka rozlanego - glejaka o II stopniu złośliwości Rok za rokiem poszukuję odpowiedniej ścieżki leczenia, to proces dynamiczny, ale i bardzo stresujący, najpierw proponowano operacje, później naświetlania, a teraz tylko kontrole Tymi zmianami czuję się skołowana i niepewna jutra, ciągłe życie w stresie i niestabilność jest męczące i trudne ale STARAM się z całych sił dla moich dzieci, być wielką optymistą, cieszyć się każdym dniem i żyć NORMALNIE Stosuję również leczenie niekonwencjonalne, co powoduje, że czuję się dużo lepiej na co dzieńGuz ma tendencje rozrostową ale każdego dnia modlę się, aby to był proces bardzo powolny, jak dotychczas Trzymajcie i Wy za to kciuki!!!Dzięki Waszemu wsparciu mogę konsultować swój przypadek u wielu specjalistów, jak i pokrywać koszty leczenia niekonwencjonalnego, za co bardzo dziękuję i wierzę, że i w tym roku będę mogła liczyć na Wasze wsparciePrzekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem Surdel, 1986 pomagacie mi Państwo w codziennym funkcjonowaniuPomóżmy Basi żyć bez strachu o jutrzejszy dzień i spełniać marzenia - te małe i te dużePomóżmy Basi słyszeć - "mamusiu kochamy Cię"

.

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem Surdel, 1986 pomagacie mi Państwo w codziennym funkcjonowaniu.

.

BEZPŁATNY PROFESJONALNY PROGRAM PIT!

Rozlicz lub skoryguj swój PIT w 3 prostych krokach:

1. Pobierz i zainstaluj lub uruchom program online

2. Wypełnij druki w prostym kreatorze

3. Rozlicz PIT przez Internet lub wydrukuj i wyślij pocztą.

opp1proc

Poniżej znajdziecie Państwo najnowszy program do rozliczeń PIT 2018. W rubryce dotyczącej przekazania 1% został wstawiony numer KRS Fundacji AVALON.

Jeśli chcecie Państwo wesprzeć moją osobę, proszę kliknąć w pole cel szczegółowy i wpisać moje nazwisko w polu wyszukiwania lub wybrać je z rozwijanej listy. W prawidłowo wypełnionej deklaracji, w polu "Cel szczegółowy" musi się znaleźć moje nazwisko i numer subkonta.

Z GÓRY SERDECZNIE DZIĘKUJĘ :)

Pobierz wersję dla systemu MS Windows:

e-pity po prostu

Pobierz wersję dla systemu MAC OS:

e-pity po prostu

Pobierz wersję dla systemu Linux:

Program e-pity Copyright 2017-2018 e-file sp. z o.o. sp. k.   e pity po prostu

Prowadzone przez: BGŻ BNP Paribas Bank Polska S.A.<