Szanowni Państwo, nazywam się Barbara Statko i mam 30 lat. Od urodzenia jestem osobą niesłyszącą. Pomimo niepełnosprawności starałam się aktywnie czerpać z życia co najlepsze. Mój świat załamał się w momencie śmierci mojego męża. Obecnie samotnie wychowuję słyszącego, 2-letniego syna. Utrzymuję się tylko z renty socjalnej. Mojemu synowi odmówiono renty rodzinnej po zmarłym ojcu. Aby aktywnie brać udział w życiu mojego syna wymagam specjalistycznych aparatów słuchowych oraz ciągłej wspólnej rehabilitacji. Pragnę słyszeć co do mnie mówi.  Przekazując 1% podatku lub darowiznę FUNDACJI AVALON z dopiskiem Stotko, 2745 pomagają mi Państwo w zapewnieniu normalnego życia i rozwoju mojemu synkowi.

WSPOMÓŻ MNIE W CODZIENNYCH ZMAGANIACH