Dzień dobry, nazywam się Basia mam 40 lat i jestem mamą trójki dzieci.

W 2015 roku zachorowałam na raka kości. W trakcie choroby przeszłam 4 operacje i 6 cykli chemii. W 2019 roku choroba powróciła, a kolejna operacja polegała na usunięciu stawu łokciowego i wszczepieniu endoprotezy. Następnie przeszłam 8 cykli chemii. Jestem pod stałą opieką lekarzy, co trzy miesiące jeżdżę do Warszawy na kontrole. Po ostatniej operacji walczę z niegojącą się raną, prawa ręka jest niesprawna, co bardzo utrudnia mi codzienne funkcjonowanie. Po operacji czeka mnie długa i żmudna rehabilitacja, która pomoże mi wrócić do normalnego funkcjonowania i życia.

Proszę, wspomóż mnie 1% podatku.

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem RESPONDEK, 12507 wspierasz mnie w codziennym funkcjonowaniu.