Nasza mama ma 57 lat. We wrześniu 2017 roku pękł jej tętniak w mózgu, który doprowadził do udaru krwotocznego w śród mózgowiu...

Nasza mama ma 57 lat. We wrześniu 2017 roku pękł jej tętniak w mózgu, który doprowadził do udaru krwotocznego w śródmózgowiu. Mama po operacji nie wybudziła się. Lekarze nie dawali wielkich nadziei na to, że mama będzie sama oddychać i odzyska przytomność. Po około 2 tygodniach samodzielny oddech powrócił, co nas ogromnie ucieszyło. Po kolejnych 6 tygodniach, mama zaczęła ściskać dłoń i zginać palce u nogi na żądanie, jednak nadal nie otworzyła oczu.Mama wymaga stałej opieki oraz specjalistycznej rehabilitacji, co wiąże się z bardzo dużymi kosztami. Wierzymy, że będziemy w stanie kontynuować rehabilitację, a mama podziękuje osobiście za okazane wsparcie.

WSPOMÓŻ NAS W CODZIENNYCH ZMAGANIACH

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem Piechnik, 8688 pomagacie Nam Państwo w codziennej walce o zdrowie mamy.