Nasza córeczka urodziła się niesłysząca. W 10 miesiącu życia przeszła operację wszczepienia implantu ślimakowego do uszka prawego. W lipcu ubiegłego roku, również dzięki Państwa pomocy, otrzymała implant na drugie ucho. Ta malutka 2,5 letnia dziewczynka bardzo wiele już osiągnęła. Dzielnie znosi codzienną, żmudną rehabilitację, dzięki której zrobiła ogromny krok do świata, który wydawał się dla niej niedostępny. Do świata dźwięków, zabawek, do świata prawdziwego dzieciństwa. Dalsza praca z Basią jest konieczna, aby w pełni nauczyła się rozróżniać dźwięki, rozwinąć mowę i aby za kilka lat jej świat nie odbiegał od świata słyszących koleżanek i kolegów.  Znajdź nas na FB! 1 % podatku dla Basi: https://www.facebook.com/events/1573692762868004/ Z całego serca dziękujemy.

PODARUJ BASI MUZYKĘ ŻYCIA

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem Kaczmarek, 6754 pomagacie Państwo Basi kontynuować rehabilitację, w tym uczestniczyć w turnusach rehabilitacyjnych. Nam zaś, jako rodzicom, pomoże to w utrzymaniu procesorów mowy, bo ich eksploatacja, ubezpieczenie i naprawa to nie lada wyzwanie.

Basia z rodzicami