Barbara Kaczmarek

Nasza córeczka urodziła się niesłysząca. W 10 miesiącu życia przeszła operację wszczepienia implantu ślimakowego do uszka prawego. W lipcu ubiegłego roku, również dzięki Państwa pomocy, otrzymała implant na drugie ucho. Ta malutka 2,5 letnia dziewczynka bardzo wiele już osiągnęła. Dzielnie znosi codzienną, żmudną rehabilitację, dzięki której zrobiła ogromny krok do świata, który wydawał się dla niej niedostępny. Do świata dźwięków, zabawek, do świata prawdziwego dzieciństwa. Dalsza praca z Basią jest konieczna, aby w pełni nauczyła się rozróżniać dźwięki, rozwinąć mowę i aby za kilka lat jej świat nie odbiegał od świata słyszących koleżanek i kolegów.  Znajdź nas na FB! 1 % podatku dla Basi: https://www.facebook.com/events/1573692762868004/ Z całego serca dziękujemy.

PODARUJ BASI MUZYKĘ ŻYCIA

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem Kaczmarek, 6754 pomagacie Państwo Basi kontynuować rehabilitację, w tym uczestniczyć w turnusach rehabilitacyjnych. Nam zaś, jako rodzicom, pomoże to w utrzymaniu procesorów mowy, bo ich eksploatacja, ubezpieczenie i naprawa to nie lada wyzwanie.

Basia z rodzicami

BEZPŁATNY PROFESJONALNY PROGRAM PIT!

Rozlicz lub skoryguj swój PIT w 3 prostych krokach:

1. Pobierz i zainstaluj lub uruchom program online

2. Wypełnij druki w prostym kreatorze

3. Rozlicz PIT przez Internet lub wydrukuj i wyślij pocztą.

opp1proc

Poniżej znajdziecie Państwo najnowszy program do rozliczeń PIT 2018. W rubryce dotyczącej przekazania 1% został wstawiony numer KRS Fundacji AVALON.

Jeśli chcecie Państwo wesprzeć moją osobę, proszę kliknąć w pole cel szczegółowy i wpisać moje nazwisko w polu wyszukiwania lub wybrać je z rozwijanej listy. W prawidłowo wypełnionej deklaracji, w polu "Cel szczegółowy" musi się znaleźć moje nazwisko i numer subkonta.

Z GÓRY SERDECZNIE DZIĘKUJĘ :)

Pobierz wersję dla systemu MS Windows:

e-pity po prostu

Pobierz wersję dla systemu MAC OS:

e-pity po prostu

Pobierz wersję dla systemu Linux:

Program e-pity Copyright 2017-2018 e-file sp. z o.o. sp. k.   e pity po prostu

Prowadzone przez: BGŻ BNP Paribas Bank Polska S.A.<