Barbara Bączyk

Nazywam się Barbara Bączyk, choruję odkąd wykryto u mnie WZW typu C.

W następstwie choroby cierpię na zaawansowaną marskość wątroby. Przeszłam wiele bardzo poważnych operacji: powikłaną operację 4 tętniaków tętnicy śledzionowej, operację ginekologiczną, opaskowanie żylaków przełyku, nieskuteczną terapię Interferonem. Cierpię także na szereg schorzeń współistniejących, które wymagają dalszego, kosztownego leczenia.

KAŻDA CEGIEŁKA TO KOLEJNY KROK DO ZDROWIA!

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem BĄCZYK, 4467 wspieracie mnie w codziennym funkcjonowaniu oraz kontynuowaniu leczenia.

Za każdy gest dobrej woli z serca dziękuję!

Poniżej znajdziecie Państwo najnowszy program do rozliczeń PIT za rok ubiegły. W rubryce dotyczącej przekazania 1% został wstawiony numer KRS Fundacji AVALON.

Z GÓRY SERDECZNIE DZIĘKUJEMY ZA WSPARCIE FUNDACJI AVALON :)

Pobierz wersję dla systemu Windows

e-pity po prostu

Pobierz wersję dla systemu MAC OS:

e-pity po prostu

Pobierz wersję dla systemu Linux:

Program e-pity Copyright 2017-2018 e-file sp. z o.o. sp. k.    e pity po prostu

Prowadzone przez: BGŻ BNP Paribas Bank Polska S.A.<