Barbara Ambroży

Basia Ambroży ma 16 lat. Urodziła się z dysplazją kostną.

W wieku 10 lat pojawiła się osteoporoza, wskutek czego popękały kręgi w kręgosłupie i wgniotła się podstawa czaszki. Wywołało to utratę słuchu, zaburzenia mowy, pamięci, równowagi i koordynacji ruchów, deformację i hipermobilność stawów, wodogłowie wywołujące silne bóle głowy, zaburzenie pracy jelit i silną skoliozę z naciskiem na narządy wewnętrzne i pień mózgu. 1% przekazany Basi umożliwia niezbędną suplementację, rehabilitację, terapię magnetyczną, czaszkowo krzyżową i kosztowną dietę.

POMÓŻ BASI ŻYĆ BEZ BÓLU

Przekazując 1% podatku Fundacji Avalon z dopiskiem Ambroży, 6498 pomagacie nam Państwo w codziennej walce z chorobą Basi.

Dziękuję w imieniu córki. Anna Żygadło-Ambroży

Poniżej znajdziecie Państwo najnowszy program do rozliczeń PIT za rok ubiegły. W rubryce dotyczącej przekazania 1% został wstawiony numer KRS Fundacji AVALON.

Z GÓRY SERDECZNIE DZIĘKUJEMY ZA WSPARCIE FUNDACJI AVALON :)

Pobierz wersję dla systemu Windows

e-pity po prostu

Pobierz wersję dla systemu MAC OS:

e-pity po prostu

Pobierz wersję dla systemu Linux:

Program e-pity Copyright 2017-2018 e-file sp. z o.o. sp. k.    e pity po prostu

Prowadzone przez: BGŻ BNP Paribas Bank Polska S.A.<