Mam 27 lat  dwa lata temu dokładnie 13.04.2013 roku uległem wypadkowi, w którym zostały zmiażdżone kości łokcia lewej ręki, groziła mi amputacja ale lekarze zdołali uratować rękę. Niestety operacje i rehabilitacje, które miałem nie przyniosły poprawy i w dalszym ciągu nie mogę poruszać ręką co uniemożliwia mi utrzymanie rodziny a także niektóre zabawy z moim dwuletnim synkiem .W obecnej chwili ratunkiem abym mógł żyć normalnie jest operacja, która jest kosztowna dlatego też zwracam się z prośbą do Państwa.  Przekazując 1% podatku lub darowiznę FUNDACJI AVALON z dopiskiem Socha, 3935 pomagają mi Państwo mierzyć się z rzeczywistością. Za wszelką pomoc będę bardzo wdzięczny.

WSPOMÓŻ MNIE W CODZIENNYCH ZMAGANIACH