Dawno temu, w małym pokoiku... człowiek, który mając świadomość, że sam nigdy nie będzie w stanie podnieść aparatu, zapragnął tworzyć zdjęcia. Jego statywem było krzesełko, grube książki i plastelina. Sprzętem oświetleniowym – lampa pokojowa, kartki papieru i taśma klejąca, a rękami... – jego bliscy i przyjaciele.

Dzisiaj... ten sam człowiek tworzy zdjęcia, reklamy video i projekty graficzne dla największych firm w kraju. Krzesło, grube książki, lampa pokojowa ustąpiły miejsca specjalistycznemu sprzętowi. Jedynie wyobraźnia pozostała ta sama. Minęło kilka lat... Obecnie jego studio oferuje kompleksowe usługi z zakresu kreowania przekazu wizualnego firm. Artur Rogalski, bo o nim mowa, od urodzenia porusza się na wózku. Choruje na zanik mięśni (SMA). Twierdzi, że nie należy narzekać, że ma się w życiu pod górkę, skoro chce się wejść na szczyt.

Przekazując 1% podatku Fundacji Avalon z dopiskiem ROGALSKI, 6946 wspierasz Artura w jego codziennym funkcjonowaniu i zmaganiach.

Wesprzyj działania Fundacji Avalon