Artur Olszewski

Artur Olszewski od urodzenia choruje na mózgowe porażenie dziecięce pod postacią tetraparezy spastycznej z niedowładem czterokończynowym. Chłopiec nie chodzi, porusza się na wózku inwalidzkim. Wymaga stałej opieki i pomocy innych osób w czynnościach dnia codziennego. Jego pasją jest futbol oraz komputery - stąd decyzja o podjęciu nauki w Zespole Szkół Mechaniczno-Informatycznych w klasie o profilu informatycznym. Każdy nowy dzień jest dla niego wyzwaniem. Wraz z mamą, która sama sprawuje nad nim opiekę, pokonują przeszkody, które pojawiają się na ich drodze niemalże codziennie. Zakup nowego wózka, podnośnika, dostosowanie łazienki, niezbędne rehabilitacje, wyjazdy na turnusy, wiążą się z ogromnymi kosztami. Przekazując 1% podatku możemy sprawić, że życie Artura stanie się choć odrobinę łatwiejsze.

WSPOMÓŻ ARTURA W CODZIENNYCH ZMAGANIACH

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem Olszewski, 5550, pomagacie Państwo Arturowi w zmaganiach z codziennością.

Drogi Darczyńco, jeżeli przekazywałeś darowiznę przez PayU między 01-17.02.2020, skontaktuj się z nami pod adresem mailowym [email protected], w celu sprawdzenia czy Twoja darowizna trafiła na wybrane subkonto. Ze względu na problemy techniczne, nie przy każdej wpłacie zaciągał się identyfikator Podopiecznego. Zależy nam aby wszelkie wpłaty zaksięgować zgodnie z Twoją wolą. Przepraszamy za utrudnienia.

Poniżej znajdziecie Państwo najnowszy program do rozliczeń PIT za rok ubiegły. W rubryce dotyczącej przekazania 1% został wstawiony numer KRS Fundacji AVALON.

Z GÓRY SERDECZNIE DZIĘKUJEMY ZA WSPARCIE FUNDACJI AVALON :)

Pobierz wersję dla systemu Windows

e-pity po prostu

Pobierz wersję dla systemu MAC OS:

e-pity po prostu

Pobierz wersję dla systemu Linux:

Program e-pity Copyright 2017-2018 e-file sp. z o.o. sp. k.    e pity po prostu

Prowadzone przez: BGŻ BNP Paribas Bank Polska S.A.<