Artur Grzesiczak

Nazywam się Artur Grzesiczak. W wieku 14 lat wykryto u mnie idiopatyczne włóknienie płuc. Schorzenie to powoduje, że płuca nie dostarczają odpowiedniej ilości tlenu do organizmu. Co za tym idzie, mój organizm szybko się męczy, brakuje mi tchu przy niewielkim wysiłku. Jestem pod stałą opieką przychodni chorób płuc oraz kliniki zajmującej się takimi przypadkami jak mój.Dzięki Fundacji udało mi się uzbierać na stacjonarny koncentrator tlenu. Jednak, samo urządzenie nie zapewni mi w 100% komfortu i lekkości życia. Ciągła rehabilitacja na miejscu, wyjazdy na turnusy rehabilitacyjne oraz zakup odpowiednich leków - to dzięki tym zbiegom mogę dłużej cieszyć się własnymi płucami. Każda złotówka wpłacona na moje subkonto jest dla mnie jak życiodajny tlen. Przekazując 1% podatku lub darowiznę FUNDACJI AVALON z dopiskiem Grzesiczak, 3257 mogą Państwo wspomóc moją rehabilitację oraz codzienne funkcjonowanie.

POMÓŻ MI W WALCE Z CHOROBĄ

Poniżej znajdziecie Państwo najnowszy program do rozliczeń PIT za rok ubiegły. W rubryce dotyczącej przekazania 1% został wstawiony numer KRS Fundacji AVALON.

Z GÓRY SERDECZNIE DZIĘKUJEMY ZA WSPARCIE FUNDACJI AVALON :)

Pobierz wersję dla systemu Windows

e-pity po prostu

Pobierz wersję dla systemu MAC OS:

e-pity po prostu

Pobierz wersję dla systemu Linux:

Program e-pity Copyright 2017-2018 e-file sp. z o.o. sp. k.    e pity po prostu

Prowadzone przez: BGŻ BNP Paribas Bank Polska S.A.<