Proszę o ratunek, mój czas jest bardzo krótki. Choroby, które się pogłębiają chcą szybko zgasić mój płomyk życia. Nie mam tyle czasu co inni, mimo to staram się żyć jak inni, ale codzienny ból, przypominają mi jak mało czasu mi pozostało.

Obecnie dokuczają mi silne ataki padaczki i utraty przytomności. Mam również niedowład prawej strony ciała po przebytym wylewie i operacji głowy. Koszty leczenia i rehabilitacji są bardzo duże, sam nie mogę pokryć wszystkich kosztów. Codziennie dokucza mi przewlekły ból, zaburzenia równowagi, wymioty, silne zawroty głowy, zespół móżdżkowy, który powoduje zaburzenie mowy i widzenia. Oprócz tego mam silne zaniki mięśni i pamięci.

Mam coraz mniej czasu

Przekazując 1% podatku Fundacji Avalon z dopiskiem Chrzanowski, 3385 pomagają mi Państwo w codziennym funkcjonowaniu oraz w walce o zdrowie.