Nazywam się Arek Truszkowski, mam 29 lat poruszam się na wózku inwalidzkim. Zachorowałem w 9 miesiącu życia na guz śródpiersia, od tej pory mam różne problemy w życiu codziennym.

Życie z kalectwem jest trudne i dość kosztowne (jestem sparaliżowany od pasa w dół). Jeżdżę do pracy, dojazdy do mojego zakładu są kosztowne. Interesuje się strzelectwem, jestem zawodnikiem w strzelectwie sportowym, strzelam z karabinu pneumatycznego, biorę udziały w różnych zawodach w Polsce i mam bardzo dobre wyniki. Trzy lata temu byłem zawodnikiem w kadrze Polski.

ZWRACAM SIĘ Z PROŚBĄ O WSPARCIE W ŻYCIU CODZIENNYM

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem TRUSZKOWSKI,12543 wspieracie mnie Państwo w codziennym funkcjonowaniu.

Dziękuję.