Mam na imię Arek i jestem 48-letnim kucharzem. Pod koniec 2018 roku otrzymałem diagnozę nowotworu migdała z przerzutami na węzły chłonne.

Zostałem skonsultowany, szybko zapadła decyzja o operacji. Przeprowadzono operację i naświetlania, podano mi chemię. Straciłem na wadze prawie 30 kilogramów. Dodatkową „pamiątką” po walce z nowotworem jest niesprawna prawa strona ciała i szczękościsk, który utrudnia mi mówienie i jedzenie. Mam ogromną nadzieję, że uda mi się wrócić chociaż do takiej sprawności, że będę mógł znów wykonywać swój zawód kucharza.

POMÓŻ MI W WALCE O SPRAWNOŚĆ

Przekazując 1% podatku Fundacji Avalon z dopiskiem SZCZEPANEK, 13354 wspieracie mnie w codziennym funkcjonowaniu i rehabilitacji.

Pozdrawiam Was serdecznie i DZIĘKUJĘ, Arek.