Antonina, zwana również Panią Tosławą lub po prostu Tosia - to 3 letnia dziewczynka, u której w styczniu 2020 roku zdiagnozowano Autyzm Dziecięcy.

Chciałabym bardzo podziękować Tym, którzy przekazali nam już 1% podatku. Tosia kontynuuje edukację w przedszkolu, w którym udało nawiązać się jej przyjaźnie, dzięki wam udało się również zebrać pieniążki na wykonanie badania "pakiet na start-autyzm". Naszym celem jest kontynuacja terapii oraz dalsze badania, a jak się uda to i może wyjazd na Turnus Rehabilitacyjny. Dziękujemy za wsparcie i jednocześnie w tym Roku Prosimy o przekazanie 1% podatku Tosi. Wierzymy, że wcześnie rozpoczęta terapia umożliwi Antoninie samodzielne funkcjonowanie w przyszłości.

KTO MOŻE NIECH POMOŻE

Przekazując 1% z podatku Fundacji Avalon z dopiskiem STEFANIAK, 12879 wspieracie Tosię w codziennym funkcjonowaniu.

Dziękujemy.