Świat Tosi różni się od naszego. Tosia cierpi na AUTYZM. Tosia od urodzenia dużo przeszła, urodziła się w 31 tygodniu ciąży z wadą serca...

Świat Tosi różni się od naszego. Tosia cierpi na AUTYZM.Tosia od urodzenia dużo przeszła, urodziła się w 31 tygodniu ciąży z wadą serca. Udało nam się wszystko pokonać. Ale w październiku 2016 roku został zdiagnozowany AUTYZM poszczepienny.Jeśli ktoś chciałby wesprzeć Tosię na "w miarę" normalne funkcjonowanie w dalszym życiu i przekazać 1% podatku na jej leczenie będziemy bardzo wdzięczni.

POMÓŻ TOSI MIERZYĆ SIĘ Z RZECZYWISTOŚCIĄ

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem Karwecka, 7320 pomagacie Państwo Tosi w leczeniu oraz codziennym funkcjonowaniu.