Mój syn Antoś ma 14 lat. Od 2005 roku choruje na cukrzycę typu1 (insulinozależna), a w zeszłym roku doszła nam jeszcze choroba Hashimoto. Obie te choroby niosą ze sobą powikłania na dalsze życie, jak i zagrożenie każdego dnia...

Mój syn Antoś ma 14 lat. Od 2005 roku choruje na cukrzycę typu1 (insulinozależna), a w zeszłym roku doszła nam jeszcze choroba Hashimoto.Obie te choroby niosą ze sobą powikłania na dalsze życie, jak i zagrożenie każdego dnia.Wymagają przyjmowania stałych leków, odpowiednich sprzętów medycznych ułatwiających codzienne życie, odpowiedniej diety, częstych badań i specjalistycznej opieki medycznej.Dlatego zwracam się do Państwa o wsparcie, aby dzieciństwo pomimo choroby było łatwiejsze dzięki dalszemu leczeniu i rehabilitacji.

POMÓŻ ANTOSIOWI MIERZYĆ SIĘ Z RZECZYWISTOŚCIĄ

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem Zamorowski, 7332 wspieracie Państwo leczenie, rehabilitację oraz codzienne funkcjonowanie Antosia.