Nasz syn Antoś jest dzielnym 3-latkiem, który zmaga się z autyzmem. Codziennie, z całych sił, stara się nauczyć tego, co innym dzieciom przychodzi z łatwością.

Terapia Antosia przynosi wspaniałe rezultaty - szczególnie prowadzona teraz, kiedy jest on jeszcze małym chłopcem i bardzo szybko się rozwija. Jednak leczenie Antosia, oprócz wielkiego zaangażowania neurologów, terapeutów i rodziny wymaga również pieniędzy. Razem z nami możesz pomóc Antosiowi w jego rehabilitacji.

WSPOMÓŻ ANTOSIA W CODZIENNYCH ZMAGANIACH

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem ZABOROWSKI, 12073 wspierasz Antosia w codziennym funkcjonowaniu oraz dalszej terapii.

Dziękujemy za okazaną pomoc.