Witam Wszystkich, mam na imię Antoś ur. się 05.06.2020 roku. Dla moich rodziców jestem Małym Wielkim Bohaterem. Urodziłem się w ciężkiej zamartwicy i cierpię na mózgowe porażenie dziecięce, wzmożone napięcie mięśniowe oraz padaczkę wczesnorozwojową.

Jestem karmiony przez PEG-a. Wymagam stałej 24-godzinnej opieki. Wymagam również systematycznej rehabilitacji, która ma pomóc mi w dążeniu do sprawności i prawidłowego rozwoju. Dlatego zwracam się z gorąca prośbą do ludzi dobrej woli i wielkiego serca o pomoc w pozyskiwaniu funduszy na dalsze leczenie i rehabilitację.

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem SŁUPSKI, 13833 wspierasz mnie w codziennych zmaganiach.

ZA KAŻDĄ POMOC Z SERCA DZIĘKUJĘ