Antoś urodził się z wadą nóżek - stopy końsko-szpotawe. Po wielu zabiegach leczenie kontynuowane jest przez ubieranie butów ortop. z szyną utrzymującą rotację stóp.

1 sierpnia 2018 roku postawiono Antosiowi diagnozę - białaczkę limfoblastyczną. Początkowo leczenie bardzo źle wpływały na naszą małą istotkę, liczne powikłania po chemii, każde zagrażające życiu. Nasz Bohater jest pełen życia, uśmiechu i radości pomimo codziennych zmagań z przeciwnościami. Prosimy o przekazanie 1% podatku dla naszego Wojownika-Antosia. Pieniążki zostaną przeznaczony na środki pielęgnacji, lekarstwa oraz zakup sprzętu ortopedycznego.

POMÓŻ ANTOSIOWI W WALCE Z CHOROBĄ

Przekazując 1% podatku Fundacji Avalon z dopiskiem Pawelski, 10319 pomagacie Państwo Antosiowi w codziennym funkcjonowaniu i w walce z chorobą.