Antoś ma 4 lata. Od ponad dwóch lat ma rozpoznany autyzm wczesnodziecięcy. Z tego powodu wymaga nieustannej specjalistycznej rehabilitacji..

Antoś ma 4 lata. Od ponad dwóch lat ma rozpoznany autyzm wczesnodziecięcy. Z tego powodu wymaga nieustannej specjalistycznej rehabilitacji. Antoś nie mówi, nie reaguje na swoje imię, nie potrafi we właściwy sposób bawić się zabawkami, nie komunikuje się z otoczeniem. Uczestniczy w codziennej rehabilitacji logopedycznej i pedagogicznej oraz regularnie w turnusach rehabilitacyjnych, które są w pełni płatne. Przekazany 1% Państwa podatku pomoże nam w realizacji celu jakim jest wyciągnięcie Antosia z "jego świata" do świata jaki my znamy, a w przyszłości pozwoli mamy nadzieję na samodzielne funkcjonowanie. Każda przekazana kwota wesprze rehabilitację naszego synka.

WSPOMÓŻ ANTOSIA W CODZIENNYCH ZMAGANIACH

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem Marczyński, 8706 pomagacie Państwo Antosiowi w codziennej walce o sprawność.