Antoni Łudzik

Mam na imię Antoni, mam 66 lat. Jestem niewidomy od 2001 roku. Nie jestem zdolny do samodzielnej egzystencji, mam bowiem trudności z poruszaniem się, trudno mi samodzielnie funkcjonować, do codziennego życia potrzebuję pomocy osób trzecich.

Ponoszę duże koszty związane z zakupem lekarstw i koszty związane z moim leczeniem (wizyty u lekarzy, pobyty w szpitalu, etc.). Aby mój stan się nie pogarszał konieczne jest dalsze, leczenie oraz inwestycja w kosztowny sprzęt medyczny, który jest mi niezbędny w codziennym funkcjonowaniu.

WSPOMÓŻ MNIE W CODZIENNYCH ZMAGANIACH

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem Łudzik, 5723 pomagacie mi Państwo w codziennej walce z niepełnosprawnością.

Poniżej znajdziecie Państwo najnowszy program do rozliczeń PIT za rok ubiegły. W rubryce dotyczącej przekazania 1% został wstawiony numer KRS Fundacji AVALON.

Z GÓRY SERDECZNIE DZIĘKUJEMY ZA WSPARCIE FUNDACJI AVALON :)

Pobierz wersję dla systemu Windows

e-pity po prostu

Pobierz wersję dla systemu MAC OS:

e-pity po prostu

Pobierz wersję dla systemu Linux:

Program e-pity Copyright 2017-2018 e-file sp. z o.o. sp. k.    e pity po prostu

Prowadzone przez: BGŻ BNP Paribas Bank Polska S.A.<