Nazywam się Antek, zachorowałem na złośliwy i agresywny nowotwór krwi - chłoniaka burkitta. W ciągu 3 miesięcy dostałem około 60 dawek chemii - również dokanałowo.

Przed chorobą byłem wesołym i pełnym życia chłopcem, uwielbiam sport - trenowałem piłkę nożną i pływanie. Niestety pewnego dnia świat stanął do góry nogami i wszystko się zmieniło, zostałem "przykuty" do szpitalnego łóżka w małym pokoju na kilka miesięcy. Ale dałem radę, każdego dnia walczyłem, starałem się i WYGRAŁEM!!! Teraz czeka mnie kolejny długi i ciężki etap, odbudowa organizmu po ciężkim leczeniu i powrót do normalnego życia.

WSPOMÓŻ MNIE W CODZIENNYCH ZMAGANIACH

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem KUCHARSKI, 12032 wspierasz mnie w codziennym funkcjonowaniu.