Antoś urodził się 13.06.2015 r. W styczniu 2016 r. zdiagnozowano nowotwór guz mózgu MEDULLOBLASTOMA WHO IV.

Przeszedł dwie operacje usunięcia guza oraz założenia zastawki komorowo-otrzewnej i chemioterapie. Leczenie zakończono w maju 2017r. Jednak guz nie dał za wygraną – wznowa! Antoś przeszedł znów operacje usunięcia guza chemioterapie i radioterapie. Naszego synka czeka jeszcze długa droga powrotu do zdrowia po zakończonym leczeniu onkologicznym. Antoś w tej chwili przyjmuje leki i jest w trakcie rehabilitacji z powodu zaniku mięśni kończyn dolnych.

Pomóż Antosiowi w nierównej walce z MEDULLOBLASTOMA WHO IV!

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem BŁASZCZYK, 5987 wspieracie Antosia w codziennych zmaganiach z chorobą.

Za każdą pomoc serdecznie dziękujemy. Rodzice – Ania i Zbyszek.

Odsłony: 1962