Antoś urodził się w 32 tygodniu ciąży. Ma zdiagnozowane MPD, niedosłuch zmysłowo-nerwowy, ubytek naczyniówki i siatkówki obu oczu i upośledzenie umysłowe. Za wszystkie nieprawidłowości rozwojowe odpowiedzialna jest aberracja chromosomowa.

Antoś jest pogodnym, kontaktowym dzieckiem. Dzięki stałej i specjalistycznej opiece widoczne są postępy, jednak wciąż konieczna jest intensywna rehabilitacja oraz stymulacja rozwoju poznawczego. Zebrane pieniądze chcielibyśmy przeznaczyć na pokrycie kosztów dalszych terapii i zakup potrzebnych pomocy oraz zapewnienie Antosiowi, jak najlepszych warunków codziennego funkcjonowanie.

POMÓŻMY ANTOSIOWI ZDROWO SIĘ ROZWIJAĆ!

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem Biernat, 1264 pomagacie nam Państwo w codziennym funkcjonowaniu oraz w walce o zdrowie i przyszłość Antosia.