Antoni Adamiec

Cześć! Nazywam się Antoś. Mam 18 miesięcy i już od pierwszych dni swojego życia, codziennie toczę walkę o samodzielność...

Cześć! Nazywam się Antoś. Mam 18 miesięcy i już od pierwszych dni swojego życia, codziennie toczę walkę o samodzielność. Urodziłem się trochę za wcześnie, w 32 tyg. z szeregiem problemów kardiologicznych, dysplazją oskrzelowo-płucną, obniżonym napięciem mięśniowym, z oznakami niedotlenienia i z niezwykle rzadkim zespołem genetycznym Cantu. Niestety diagnoza, którą usłyszeli moi rodzice była dopiero początkiem moich problemów. Na skutek wylewu do główki nabawiłem się wodogłowia po wylewowego i teraz noszę specjalną zastawkę, dzięki której żyję. Problemy z płucami i z sercem spowodowały, że oddycham tylko dzięki rurce tracheotomijnej w moim gardle. Niedotlenienie i wylew również nabroiły i zmagam się z poważnymi zaburzeniami rozwoju psychoruchowego oraz z epilepsją. Mimo trudności, nie poddaję się i codziennie walczę o lepsze jutro. Niestety, by móc cieszyć się życiem potrzebuję wielu specjalistycznych sprzętów, kosztownego leczenia i stałej rehabilitacji. Proszę, przekaż mi swój 1% podatku, a ja zrobię wszystko, żeby spłatać figla rokowaniom i niedowiarkomJAK PRZEKAZAĆ 1% W rubryce "WNIOSEK O PRZEKAZANIE 1% PODATKU NALEŻNEGO NA RZECZ ORGANIZACJI POŻYTKU PUBLICZNEGO (OPP)" należy wpisać numerW rubryce "INFORMACJE UZUPEŁNIAJĄCE - cel szczegółowy" (bardzo ważne!) należy wpisać – Adamiec, 7069

KRS - 0000270809

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem Adamiec, 7069 pomagacie Państwo Antosiowi w codziennej walce o sprawność.

BEZPŁATNY PROFESJONALNY PROGRAM PIT!

Rozlicz lub skoryguj swój PIT w 3 prostych krokach:

1. Pobierz i zainstaluj lub uruchom program online

2. Wypełnij druki w prostym kreatorze

3. Rozlicz PIT przez Internet lub wydrukuj i wyślij pocztą.

opp1proc

Poniżej znajdziecie Państwo najnowszy program do rozliczeń PIT 2018. W rubryce dotyczącej przekazania 1% został wstawiony numer KRS Fundacji AVALON.

Jeśli chcecie Państwo wesprzeć moją osobę, proszę kliknąć w pole cel szczegółowy i wpisać moje nazwisko w polu wyszukiwania lub wybrać je z rozwijanej listy. W prawidłowo wypełnionej deklaracji, w polu "Cel szczegółowy" musi się znaleźć moje nazwisko i numer subkonta.

Z GÓRY SERDECZNIE DZIĘKUJĘ :)

Pobierz wersję dla systemu MS Windows:

e-pity po prostu

Pobierz wersję dla systemu MAC OS:

e-pity po prostu

Pobierz wersję dla systemu Linux:

Program e-pity Copyright 2017-2018 e-file sp. z o.o. sp. k.   e pity po prostu

Prowadzone przez: BGŻ BNP Paribas Bank Polska S.A.<