Nazywam się Anna Żelechowska. Jestem osobą niepełnosprawną od urodzenia. Mam chory wzrok (cierpię na zaburzenia refrakcji i akomodacji), co bardzo utrudnia mi codzienne życie, kontakty społeczne i pracę.

Jestem osobą aktywną i pomocną innym, zwłaszcza słabszym i niepełnosprawnym. Mam wykształcenie humanistyczne, z zawodu jestem nauczycielką języka polskiego. Moje zainteresowania to: sztuka, poezja, fotografia, muzyka etniczna i historia. Proszę o pomoc finansową na rehabilitację, leczenie, szkolenie psa asystującego oraz na rozwój artystyczny.

POMÓŻ MI W WALCE O LEPSZE ŻYCIE

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem ŻELECHOWSKA,13758 wspierasz mnie w codziennych zmaganiach.

Dziękuję za każdą okazaną pomoc.