Witam, nazywam się Anna Wylegała, choruję na nowotwór. Mam 36 lat, męża i dwóch synków (9 i 12 lat). Od trzech lat mój stan zdrowia pogarszał się, lekarz nie znajdował przyczyny. W maju 2016r. na oddziale Pulmonologii w Jeleniej Górze postawiono diagnozę: 10-cio cm guz śródpiersia: gorzej rokujący Chłoniak Hodgkina. Moje leczenie odbywa się w Centrum Chłoniaka w Warszawie (500 km od domu, jeździmy 2-3 razy w miesiącu na chemioterapię). Sytuacja finansowa staje się dramatyczna: leki, wyjazdy, codzienność. Nie ma nic gorszego jak niemożność nakarmienia własnych dzieci. Proszę ludzi dobrej woli o najmniejsze wsparcie finansowe. Każda złotówka pomoże nam ŻYĆ!!!

WSPOMÓŻ NAS W CODZIENNYCH ZMAGANIACH

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem Wylegała, 6356 pomagacie mi Państwo w codziennej walce z chorobą.