Zwracam się z uprzejmą prośbą o pomoc w dalszej rehabilitacji, leczeniu, społecznym przystosowaniu i próbie usamodzielnienia się mojej córki Anny Półtorak, ur. 29.07.1981 r. u której stwierdzono mózgowe porażenie dziecięce i głęboki niedosłuch.

Stała, intensywna rehabilitacja i leczenie pozwalają Ani na funkcjonowanie w społeczeństwie na obecnym poziomie oraz na bardziej optymistyczne spojrzenie „na dzień następny”. Niestety, zaprzestanie pracy z Anią spowoduje szybki powrót do stanu z dnia poprzedniego. Przed Anią całe życie i to jakie ono będzie, zależy od tego, ile uda się nam wspólnie wypracować.

WSPOMÓŻ CODZIENNE FUNKCJONOWANIE ANI

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem PÓŁTORAK, 743 pomagacie nam Państwo uczynić Anię sprawniejszą i samodzielniejszą. Bardzo proszę o pomoc, za którą z góry serdecznie dziękuję – mama Ani.