Nazywam się Anna Małoszewska. Urodziłam się w 1992 r., w 26 tygodniu ciąży. Sepsa, jaka się pojawiła w niemowlęctwie, spowodowała skrócenie i koślawość prawej nogi. Przeszłam wiele operacji ortopedycznych.

Dziś żyję z bolesną, utrudniającą codzienne funkcjonowanie, niewydolnością prawej nogi, na którą składają się deformacja i przewlekłe zapalenie kości piszczelowej i udowej, osteoporoza i zwyrodnienie stawu kolanowego. Na deformację i zapalenie nie ma lekarstwa. Moje kości to sito. W skutek przebywania w inkubatorze po urodzeniu, mam także nieoperacyjną, zaawansowaną krótkowzroczność obu oczu i znaczne niedowidzenie oka lewego.

PODAJ MI POMOCNĄ DŁOŃ

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem MAŁOSZEWSKA, 9637 wspieracie moją rehabilitację, walkę z bólem i codzienne funkcjonowanie.

Dziękuję.