Nazywam się Ania Lubowiecka mam 37 lat. Od dzieciństwa choruję na prawostronne porażenie mózgowe. Mam niedowład prawej ręki i nogi. Dzięki licznym rehabilitacją poruszam się o kuli, chodząc po domu trzymam się mebli. Samodzielnie nie wyjdę z domu.

Od 1997r. choruję na toczeń rumieniowaty układowy z zajęciem nerek (kłębuszkowe zapalenie nerek). W 2016r. w wyniku upadku doznałam stłuczenia kręgosłupa i skręcenia stawu krzyżowo-biodrowego. Zmagam się z nawracającymi bólami kręgosłupa i stawów. Koszty leczenia i rehabilitacji przekraczają moje możliwości finasowe dlatego proszę Państwa o pomoc w leczeniu i w walce o lepsze zdrowie.

Przekazując 1% podatku lub darowizne Fundacji Avalon z dopiskiem LUBOWIECKA, 13720 wspieracie moje codzienne funkcjonowanie.