15 lat temu Ania była w takim samym miejscu jak my wszyscy, z takimi samymi perspektywami: odważna, przebojowa, lubiąca dobrą muzykę, nowinki technologiczne i spotkania z przyjaciółmi. Kończyła studia, zaczęła pracę.

Za pierwszą wypłatę kupiła wymarzonego, fioletowego "malucha". W kwietniowy, deszczowy dzień Ania wracała właśnie tym autem do domu gdy uderzył w nią inny samochód. Doszło do wielu uszkodzeń, szczególnie w mózgu, które przykuły ją do łóżka i uzależniły od całodobowej opieki innych. Od 15 lat trwa walka o zapewnienie Ani jak najlepszej jakości życia. Walka bardzo wyczerpująca i kosztowna. Każda Wasza pomoc, składa się na dodatkową godzinę rehabilitacji, niezbędne pomocnicze środki i lekarstwa.

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem KRULIK,11076 pomagacie Ani w codziennym funkcjonowaniu.