Mam na imię Ania, od 2013 r. zmagam się z ciężką chorobą. Leczę się nefrologicznie, onkologicznie, reumatologicznie, endokrynologicznie i pulmonologicznie. Choroba zmusiła mnie do rezygnacji z pracy, a potem zabrała pełną sprawność i samodzielność.

Z każdym dniem tracę siły, ale dzięki miłości i wsparciu Bliskich i Przyjaciół iskrzy we mnie radość Życia i Bycia. Pieniądze potrzebne są na fachową opiekę, rehabilitację, masaże, osobę do pomocy w domu, środki pielęgnacyjne i medyczne/apteczne, leki, medyczne preparaty odżywcze, suplementy diety, wydatki regularne oraz wsparcie terapeutyczne. A jeśli uda się wzmocnić choć trochę to istnieje możliwość konsultacji i ew. leczenia w klinice w Londynie.

POMÓŻ MI W WALCE O LEPSZE ŻYCIE

Przekazując 1% podatku Fundacji Avalon z dopiskiem Krawcewicz-Baran,13383 wspierasz mnie w codziennym funkcjonowaniu.

Za każdą pomoc serdecznie dziękuję.