Mam na imię Anna, mam 43 lata, a za sobą 37 lat życia z cukrzycą, przeszczep nerki i trzustki, walkę z miażdżycą i amputację nogi. Od roku jeżdżę na wózku inwalidzkim. Obecnie zaczynam naukę chodzenia na protezie. Tylko fachowa, długotrwała rehabilitacja mogą mi pomóc i zapewnić samodzielność.

W trakcie leczenia i rehabilitacji bywa ciężko, ale nie poddaję się! Chcę wrócić do zwykłych obowiązków, pozbyć się bólu i stanąć na nogi. Kosztowna rehabilitacja, sprzęt, transport i potworny wzrost cen leków immunosupresyjnych zmusza mnie do skierowania prośby do wszystkich osób, firm i instytucji o choćby najmniejszą pomoc finansową

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem KOCIEMSKA, 11001 pomagasz mi w walce o zdrowie i w codziennym funkcjonowaniu.

Z góry serdecznie dziękuję.