Anna Hertig

Nazywam się Anna Hertig. Już od ponad 27 lat zmagam się z cukrzycą typu 1 - insulinozależną. Mając 12 lat znalazłam się w szpitalu, zapadłam w śpiączkę cukrzycową, i to był początek mojej nieuleczalnej choroby.

Proszę Państwa o wsparcie finansowe na zakup nowej pompy insulinowej, potrzebnego osprzętu do niej oraz pozostałych leków. Liczę, że dzięki Państwa dobroci uda się mi się tego dokonać. Mam przecież dla kogo żyć, wychowuję córki.

WSPOMÓŻ MNIE W CODZIENNYCH ZMAGANIACH

Przekazując 1% podatku Fundacji Avalon z dopiskiem Hertig, 3059 pomogą mi Państwo w zmaganiach z chorobą i codziennym funkcjonowaniu. Dziękuję, Anna Hertig

Poniżej znajdziecie Państwo najnowszy program do rozliczeń PIT za rok ubiegły. W rubryce dotyczącej przekazania 1% został wstawiony numer KRS Fundacji AVALON.

Z GÓRY SERDECZNIE DZIĘKUJEMY ZA WSPARCIE FUNDACJI AVALON :)

Pobierz wersję dla systemu Windows

e-pity po prostu

Pobierz wersję dla systemu MAC OS:

e-pity po prostu

Pobierz wersję dla systemu Linux:

Program e-pity Copyright 2017-2018 e-file sp. z o.o. sp. k.    e pity po prostu

Prowadzone przez: BGŻ BNP Paribas Bank Polska S.A.<