Nazywam się Anna Gołębiowska, mam 33 lata. W lutym 2005 r. zachorowałam na białaczkę. Nastąpił wylew do centralnego układu nerwowego, w wyniku którego doznałam czterokończynowego paraliżu.

Pozostał mi niedowład lewostronny, ale dzięki systematycznej rehabilitacji zaczynam stawiać samodzielne kroki. Niestety stała rehabilitacja wiąże się z ogromnymi kosztami. Bardzo chciałabym sama chodzić i być zdrowa. Myślę, że dzięki Państwa pomocy uda mi się szybciej powrócić do sprawności i zdrowia.

PROSZĘ O POMOC W POWROCIE DO PEŁNEJ SPRAWNOŚCI

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem Gołębiowska, 1563 pomagacie mi Państwo w codziennym funkcjonowaniu oraz w powrocie do pełnej sprawności.

Bardzo dziękuję za każde wsparcie finansowe.