Chciałabym wyjść z więzienia jakim jest ciągły ból, trwa od kilkunastu lat. Nie pamiętam jak wygląda minuta życia bez bólu. Każdy chce żyć bez bólu, bez względu na wiek. Jestem po operacji Filium Terminale w Insitut Chiari w Barcelonie. Mam zespół Arnolda Chiarego (I), Idiopatyczna jamistość rdzenia, Skoliozę idiopatyczną, Syndrom nerowo-czaszkowo-kręgowy, wielopoziomowa dyskopatię…Operacja nie wyeliminowała objawów, miała na celu zatrzymania postępów choroby, a to co ewentualnie ustąpi zależy od neuro-rehabilitacji. Aby pomóc regeneracji i odzyskaniu funkcji nieobumarłej jeszcze tkance nerwowej jest potrzebna rehabilitacja w specjalistycznym ośrodku, który zajmuje się tym schorzeniem. Całkowity koszt leczenia jest bardzo duży i sama nie mam możliwości go sfinansować, dlatego proszę Państwa o pomoc.

WSPOMÓŻ MNIE W CODZIENNYCH ZMAGANIACH

Wysyłając sms-a, przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem Gierasimiuk, 8613 pomagacie mi Państwo w codziennej walce z bólem.