Nazywam się Anna Fituch, mam 29 lat. We wrześniu 2016 roku uległam wypadkowi w pracy, w skutek czego doszło do amputacji prawej kończyny dolnej na wysokości uda. Koszt protezy znacznie przewyższa możliwości moje i mojej rodziny. Dlatego proszę tych, którzy są w stanie mi pomóc o wsparcie finansowe na zakup protezy.Za każdą otrzymaną pomoc od Państwa serdecznie dziękuję.Pomóżcie mi w walce o sprawność i samodzielnośćPrzekazując 1% podatku lub darowiznę wspieracie mnie Państwo w codziennych zmaganiach oraz pomagacie mi w zebraniu środków na protezę i rehabilitacje.

Fundacji AVALON z dopiskiem Fituch, 8457

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji AVALON z dopiskiem Fituch, 8457 wspieracie mnie Państwo w codziennych zmaganiach oraz pomagacie mi w zebraniu środków na protezę i rehabilitacje.