Nazywam się Anna Elwicka, mam 42 lata. Kilka miesięcy temu okazało się, że cierpię na zanik nerwu wzrokowego. Obecnie widzę 35%, a schorzenie szybko postępuje.

Byłam zmuszona zmienić pracę i zrezygnować z wielu zajęć, które były moim hobby. Obecnie pracuję w miejscu, gdzie pomagam osobom z dysfunkcją wzroku odnaleźć się w społeczeństwie. Lecz sama również potrzebuję pomocy i wsparcia. Dowiedziałam się, że Istnieje urządzenie, które umożliwiło by mi samodzielność. Jest to udźwiękowiona kamera, która wychwytuje tekst z otoczenia lub dokumentu. Jest ona niestety poza moim zasięgiem finansowym. Mocno wierzę, że ktoś pochyli się nad moim problemem i pomoże zdobyć sprzęt, którego tak bardzo potrzebuję.

POMÓŻ MI W DRODZE DO NIEZALEŻNOŚCI

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem ELWICKA,13132 wspierasz mnie w codziennym funkcjonowaniu.