Nazywam się Anna Bochenek, mam 50 lat. W 2012 roku zdiagnozowano u mnie tętniaka tętnicy szyjnej. W maju 2013 roku przeszłam zabieg embolizacji, w wyniku którego doznałam udaru mózgu, na skutek czego mam niedowład lewostronny ręki i nogi, a także pogłębiające się problemy ze wzrokiem. Wymagam ciągłej i systematycznej rehabilitacji, jak również wparcia lekarzy. Moje leczenie wiąże się ze sporymi nakładami finansowymi.Bardzo chciałabym wrócić do pełnej sprawności fizycznej i w tym celu potrzebuję funduszy na dalsze leczenie. Dlatego proszę wszystkie osoby o dobrym sercu o pomoc w gromadzeniu środków, tak abym mogła dalej walczyć o pełną sprawność i dążyć do realizacji marzeń.

WSPOMÓŻ MNIE W WALCE O ZDROWIE

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem Bochenek, 6123 pomagacie mi Państwo w codziennym funkcjonowaniu oraz w odzyskaniu sprawności.