Nazywam się Anna Bartniczuk, mam 40 lat. Urodziłam się z rozszczepem kręgosłupa i wodogłowiem, nie chodzę, poruszam się na wózku inwalidzkim. W dzieciństwie stwierdzono u mnie także wodonercze obustronne.

Obecnie, pomimo leczenia, mam schyłkową niewydolność nerek. Powoli szykowana jestem do dializ, mam czynną przetokę a-v na przedramieniu. Brakuje mi pieniędzy na rehabilitację i leki. Dostępny jest lek, który oddala wizję dializ, jednak nie jest refundowany. Miesięczny koszt leczenia jest bardzo wysoki. Ze względu na mój młody wiek postanowiłam zawalczyć o siebie, ale potrzebuję wsparcia życzliwych ludzi.

WSPOMÓŻ MNIE W CODZIENNYCH ZMAGANIACH

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem Bartniczuk, 11128 pomagacie mi Państwo w realizacji planów i marzeń oraz w codziennym funkcjonowaniu.

Dziękuję. Anna Bartniczuk.